MunkatársainkAlapítványunk kuratóriumi tagjai

Makrai Józsefné- elnök
Hrubos Adrienn
Burger Péter
Erdélyi Tamás
Kurdi Ildikó


Bitskey Júlia

A gödi Támogató Szolgálat vezetője vagyok.

2004-ben végeztem az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Főiskolai Karán gyógypedagógusként. Miután belekóstoltam a tanári pályába, 2005-ben kerültem az Alapítványhoz. Mindvégig szívesen részt vettem/veszek az Alapítvány és a fiatalok mindennapi életében, a szervezési ügyekben és a pályázatok megvalósításában.Csíkiné Sári Adél

A Valkó és térsége Támogató Szolgálat vezetője vagyok.

2007 - ben végeztem a Wesley János Lelkészképző Főiskola szociális munka szakán. Később a szakvizsgát is megszereztem ugyanitt. Jelenleg a Semmelweis Egyetem EKK karán szociális munka mesterképzésén folytatom tanulmányaimat. A családomban szinte mindenki szociális munkás. Én az édesanyámtól örököltem az elhivatottságot és a "segítői vénát".
Hiszek abban, hogy fogyatékkal élő embertársaink is élhetnek teljesértékű életet. Célom, hogy ebben tudásomhoz mérten a tőlem telhető maximális szakmai segítséget biztosítsam számukra. 


Frankel Erika

1998. február 1-je óta a Lámpás '92 Közhasznú Alapítványnál dolgozom szociális munkásként.
1998. október 1-jétől az Alapítvány Értelmi Fogyatékosok Lakóotthonainak vezetésére kaptam megbízást. 
Főiskolai tanulmányomat a Wesley János Lelkészképző Kihelyezett Tündérhegyi Szociális Munkás Tanszékén végeztem. 
1997-ben kaptam meg a jelnyelvi tolmács - képesítést. 
2005-ben szociális szakvizsgát tettem.
Úgy gondolom, hogy az értelmi sérült emberek értékes tagjai társadalmunknak, ezért munkámmal is szeretném segíteni integrálódásukat.

Frankel Erika 


Godó Beáta

A Családok Átmeneti Otthonának intézményvezetője vagyok. 2000 óta családgondozóként, 2009 óta intézményvezetőként dogozom a CSÁO-ban. Főiskolai végzettségemet 2000-ben szereztem a Pécsi Tudományegyetem Illyés Gyula Főiskolai Karán, Szekszárdon. 2007-ben a Budapesti Corvinus Egyetem Közigazgatástudományi Karán, igazgatásszervezői képesítést szereztem. 2002-2003-ban az Alapítvány Utógondozó Otthonában is dolgoztam. 

Kollégáimmal, életük egy rövid szakaszán, nehéz helyzetű gyermekekkel és szüleikkel találkozunk. Csak remélhetjük, hogy amikor elköltöznek tőlünk, megerősödve találnak megoldást problémáikra.

Godó Beáta 


Makrai Józsefné, Klári

Kuratóriumi elnök.

1993-ban végeztem a Bárczy Gusztáv Gyógypedagógiai Tanárképző Főiskolán, ezt megelőzően 15 évig bölcsődevezetőként dolgoztam Budapesten. 1988 óta foglalkozom értelmi fogyatékos felnőttekkel, 5 évig nagy állami intézményben voltam foglalkozást vezető munkatárs majd intézményvezető helyettes.Bábáskodtam a Lámpás 92 Alapítvány születésénél, melynek 23 éve vagyok kuratóriumi elnöke.1998-ban jelnyelvi tolmács képesítést szereztem majd 2005-ben szakvizsgáztam. Férjem, két felnőtt fiam és egy gimnazista lányunokám van.


Tóth Éva

Erzsébet Családok Átmeneti Otthona - intézményvezető

 

2000-ben végeztem a Wesley János Lelkészképző Kihelyezett Tündérhegyi Szociális Munkás Tanszékén. 2003-ban szociális szakvizsgát tettem. Folyamatosan továbbképzem magam, hogy hatékonyabban tudjak segíteni a hozzám fordulóknak - családterápia, pszichodráma, szupervizió és coaching szakterületén szereztem képzettségeket. A Családok Átmeneti Otthonának a nyitása óta /2006/ vagyok a vezetője. Az otthonban egy nagy közösség tagjai a szülők és gyermekeik, de igyekszünk a kollégáimmal együtt számukra személyre szabott támogatást nyújtani. 


 


Varga Viktória

Utógondozó Otthon, intézményvezető

Varga Viktória


Varga Zoltán

alapítványi koordinátor, külső kapcsolatok, kommunikációs vezető 

1997 óta dolgozom az Alapítványnál. Kezdetben polgári szolgálatos katonaként a fogyatékkal élő fiatalokkal dogoztam együtt első szakmámmal szakácsként tankonyhán. Az évek során több intézményrészlegünknél számos pozícióban kipróbálhattam magam. Az L-Faber Nonprofit Kft. és a Lámpás Rehabilitációs Bt. ügyvezetőjeként már több mint egy évtizede koordinálom fiataljaink foglakoztatási programjait. Számos fejlesztőprogramban és pályázatban dogoztam.
Több éve már a térségben szervezek foglakoztatási, munkahely-teremtési programokat.
Szerteágazó tanulmányaim után az Apor Vilmos Katolikus Főiskolán szociálpedagógiát hallgatok.
 


banner - Műhely

banner - 1%

banner - ParaArt