Hírek

2013-ban is alkotótábor Gödön!

Hagyományunkhoz híven Alapítványunk és a ParaArt Egyesület az ÉTA Országos Szövetség jóvoltából idén is megrendezi az alkotótelepet Gödön, ezúttal június 24. és 30. között.

Az idei alkotótábor témája az álom, munkacíme pedig az Álmok partján.

A város, a közterek után kicsit visszatérünk az egyénhez, hogy az általunk elképzelt művészet városának lakói személyiségével is foglalkozzunk egy kicsit. Az álom már ősidőktől foglalkoztatja az embereket, sokan úgy tartják, hogy a hétköznapjainkat álmodjuk meg kicsit kiélezve, színesítve, mások úgy gondolják, hogy a vágyainkat, az elérhetetlennek tűnő dolgainkat álmodjuk újra. Abban viszont mindenki egyetért, hogy az álmok nagyban befolyásolják ébrenlétünket, hétköznapjainkat. Álom és valóság szorosan összefonódik.


Bevezetésképpen pillantást vetünk az ebben a témában megfogalmazott művekre az irodalomban, zenében és képzőművészetben. Majd megpróbáljuk mi is láthatóvá tenni azokat a saját álmainkat, melyek a legnagyobb benyomást tették ránk. Ebben segítséget nyújtanak a művészek – oktatók, az olajfestészet technikájától kezdve a grafikán keresztül a Land Artig.

Nyílt nap: június 26-án 11:00 órától
Pontos helyszín: Göd, Jósika utca 14. (Dunapart Nyaralóházak)
Térkép: http://goo.gl/maps/pmZZu

Hal
 

 


2013-06-19 14:57
banner - Műhely

banner - 1%

banner - ParaArt