Műhely

Lampas_termekkatalogus_2023

 

Foglalkoztatási programunk elsősorban Alapítványunk lakóotthonaiban élő jellemzően értelmi fogyatékos fiatal felnőttek munkába állítását és fejlesztését tűzte ki céljául.
A műhelyeink létrehozásával családias hangulatú, kisközösségi léptékű, ám valódi termelőmunkát végző munkahelyek létesítését valósítottuk meg. Ezek alapján több mint 15 éve biztosítunk valódi munkahelyeket, ahol kézműves kismestereink környezettudatos módon re-design termékek készítésével, és számos hagyományőrző mesterséggel foglalkoznak. Fogyatékkal élő munkatársaink foglalkoztatásával kapcsolatban az egyik legfontosabb üzenetünk a környezettudatosság és az újrafelhasználás.

Tudatos választás a részünkről, hogy termékeinket elsősorban nem mint fogyatékos emberek által gyártott termékéket, hanem mint  redesign illetve népművészeti jellegű termékeket pozicionáltuk, s az értékesítésben is ennek megfelelő lehetőségeket kerestünk. Ennek eredményeként számos nemzetközi és magyar kézműves díjjal, kiállítással jutalmazták termékeinket.

A magas színvonalú, illetve jól körülhatárolható piaccal rendelkező termékek létrehozása mellett nagy gondot fordítottunk és fordítunk az értékesítésre, kézműves foglakozások, bemutatók szervezésére, játszóházak rendezésére melybe aktívan kapcsolódnak be sérült munkatársaink is.

Minden felkérést, meghívást köszönettel fogadunk.

Minden érdeklődőt szeretettel látunk műhelyünkben!

Elérhetőségeink:

Lámpás Műhelyek

  • Gödi Műhely – 2132 Göd, Toboz utca 2.
  • Valkói Műhely – 2141 Valkó, Arany J. út 15.

lampasmuhely@gmail.com

+36 70 319 5643

Termékeinket személyesen az alábbi helyszíneken tudjátok megvásárolni:

Vásárolni szeretnék!

Közvetlenül tőlünk a gödi Műhelyünkben (2132 Göd, Toboz u. 2.) lampasmuhely@gmail.com vagy:

BEKA Környezetbarát Bolt, Göd Ady Endre út 10.
Pasaréti Közösségi Ház
Budapest Art Brut Galéria,
Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum Shop, Óbuda
Helikon Kastélymúzeum Shop, Keszthely
Bazaltcsepp
Korhely „faloda és daloda” (ahol megtaláljátok a LUMINA lámpást)
Mécses Kincsesháza Mezőberény Vasútállomás