Foglalkoztatás

Foglalkoztatási programunk elsősorban Alapítványunk lakóotthonaiban élő jellemzően értelmi fogyatékos fiatal felnőttek munkába állítását és fejlesztését tűzte ki céljául.
A műhelyeink létrehozásával családias hangulatú, kisközösségi léptékű, ám valódi termelőmunkát végző munkahelyek létesítését valósítottuk meg. Ezek alapján több mint 15 éve biztosítunk valódi munkahelyeket, ahol kézműves kismestereink környezettudatos módon re-design termékek készítésével, és számos hagyományőrző mesterséggel foglalkoznak. Fogyatékkal élő munkatársaink foglalkoztatásával kapcsolatban az egyik legfontosabb üzenetünk a környezettudatosság és az újrafelhasználás.

Tudatos választás a részünkről, hogy termékeinket elsősorban nem mint fogyatékos emberek által gyártott termékéket, hanem mint  redesign illetve népművészeti jellegű termékeket pozicionáltuk, s az értékesítésben is ennek megfelelő lehetőségeket kerestünk.

Ennek eredményeként számos nemzetközi és magyar kézműves díjjal, kiállítással jutalmazták termékeinket.

A magas színvonalú, illetve jól körülhatárolható piaccal rendelkező termékek létrehozása mellett nagy gondot fordítottunk és fordítunk az értékesítésre, kézműves foglakozások, bemutatók szervezésére, játszóházak rendezésére melybe aktívan kapcsolódnak be sérült munkatársaink is.

Minden felkérést, meghívást köszönettel fogadunk.

Minden érdeklődőt szeretettel látunk műhelyünkben!

Elérhetőségeink

Lámpás Műhelyek

  • Gödi Műhely – 2132 Göd, Toboz utca 2.
  • Valkói Műhely – 2141 Valkó, Arany J. u. 15.
  • Bakonykúti Műhely – 8046 Bakonykúti, Petőfi u. 12.

lampasmuhely@gmail.com